MOVILÍZATE!

ARA MÉS QUE MAI, LA LLUITA CONTINUA!

PENSAMENTS JOVES

Una sociedad que aísla a sus jóvenes, corta sus amarras: está condenada a desangrarse. Kofi Annan
Las iniciativas de la juventud valen tanto como la experiencia de los viejos. Josephine Knorr
No se nace joven, hay que adquirir la juventud. Y sin un ideal, no se adquiere. José Ingenieros

Daniel Contreras: “Granados s’està buscant qualsevol excusa per estampar la seva foto sobre un paper i promocionar-se entre la ciutadania”

El primer secretari de la JSC de Salou critica que Pedro Granados demani la paraula als ciutadans en les seves cartes i prohibeixi comentaris i opinions al seu bloc.

El primer secretari de la Joventut Socialista de Salou, Daniel Contreras, ha titllat “d’innecesària” i “fora de lloc” la campanya de promoció que está portant a terme Pedro Granados. Contreras s’esta referint a la carta enviada pel màxim dirigent del govern municipal a tota la ciutadania on demana “un vot de confiança pel seu govern”.

Pel màxim dirigent de la JSC de Salou, “Granados s’està buscant qualsevol excusa per estampar la seva foto sobre un paper i promocionar-se entre la ciutadania”. Segueix: “ara, ens omple les bústies amb una carta plena de bones paraules i minada de mentides”.

Les mentides a les que fa referència Contreras tener a veure amb el bloc que es publicita: Granados convida als ciutadans “a dialogar i a compartir opinions i idees”. “És un contrasentit més de Granados: ens demana la paraula i, en canvi, desactiva a la pàgina la possibilitat de formular comentaris i expressar opinions en els articles i les notícies que publica. Per tant, no té cap sentit la invitació a parlar, a compartir i a intercanviar a la que fa referència el seu material propagandístic”.

Contreras creu que Pedro Granados ha demostrat, en un gran nombre d’ocasions, la seva obsessió per fer aparèixer fotos seves encara que això signifiqui “trepitjar” i “amagar” a altres membres del seu govern, com el popular Alberto del Hierro o Marc Montagut. “Granados s’ha buscat, amb l’excusa del bloc, una oportunitat per donar-se el plaer de veure reflectiva la seva fotografia a les bústies de la ciutat. Amb aquest objectiu, “s’ha muntat” el que ell anomena bloc però que no deixa de ser una altra cosa que un “copia i enganxa” de les notícies de la web de l’Ajuntament de Salou però amb l’estampa de la seva cara”.

El primer secretari de la JSC de Salou ha anunciat: “estarem vigilants amb l’ús partidista que es pot arribar a fer d’aquest bloc ja que és propietat de l’Ajuntament de Salou. De moment, el cost de la campanya de promoció l’hem pagat tots els ciutadans”

0 comentaris:

Publicar un comentario



 
Muchos habrán sentido un escalofrío al volver a ver por las calles el MOVILÍZATE! La mayoría, hacía meses que deseaba que “el corazón” que marcó el ritmo de la campaña volviera a latir. Otros tantos, empiezan a preocuparse porque saben que la verdad “vuelve a tomar la calle”.
MOVILÍZATE! es una publicación de la Joventut Socialista de Salou que nació para la campaña de las elecciones municipales de 2007 y que se ha convertido en un medio de referencia para muchos jóvenes de Salou.