MOVILÍZATE!

ARA MÉS QUE MAI, LA LLUITA CONTINUA!

PENSAMENTS JOVES

Una sociedad que aísla a sus jóvenes, corta sus amarras: está condenada a desangrarse. Kofi Annan
Las iniciativas de la juventud valen tanto como la experiencia de los viejos. Josephine Knorr
No se nace joven, hay que adquirir la juventud. Y sin un ideal, no se adquiere. José Ingenieros

Mentides i manipulacions

A la política, no tot s’hi val. No s’hi val fer trampes. No s’hi val el joc brut. No s’hi val la difamació ni la mentida per mantenir-se a tota costa en el poder. En els darrers dies, els ciutadans i les ciutadanes de Salou han pogut ser espectadors d’un espectacle denigrant: l’ús de la difamació per acabar amb els contrincants. Una difamació amparada per l’anonimat; signe evident de la covardia que caracteritza a qui, a la desesperada, s’ha vist abocat a fer això.

L’enviament d’anònims a pediodistes, comerciants i ciutadans en general està aconseguint l’efecte contrari al desitjat pels seus promotors: la mobilització dels ciutadans per desterrar, d’una vegada per totes, actituds poc democràtiques. A les ombres del geriàtric, els judicis contra els ciutadans o la expulsió de funcionaris a la nostra ciutat cal sumar-li un nou episodi: el joc brut. De moment, hi hagut dos detingut per repartir anònims per la ciutat. Qui serà el proper en veure’s les cares amb la policia?

SMS que circula por Salou: “Ferran hace uso de la mentira para mantenerse en el poder. NO a la manipulación, NO al juego sucio. Se lo demostraremos el 27 de mayo en las urnas. PÁSALO!”

0 comentaris:

Publicar un comentario



 
Muchos habrán sentido un escalofrío al volver a ver por las calles el MOVILÍZATE! La mayoría, hacía meses que deseaba que “el corazón” que marcó el ritmo de la campaña volviera a latir. Otros tantos, empiezan a preocuparse porque saben que la verdad “vuelve a tomar la calle”.
MOVILÍZATE! es una publicación de la Joventut Socialista de Salou que nació para la campaña de las elecciones municipales de 2007 y que se ha convertido en un medio de referencia para muchos jóvenes de Salou.