MOVILÍZATE!

ARA MÉS QUE MAI, LA LLUITA CONTINUA!

PENSAMENTS JOVES

Una sociedad que aísla a sus jóvenes, corta sus amarras: está condenada a desangrarse. Kofi Annan
Las iniciativas de la juventud valen tanto como la experiencia de los viejos. Josephine Knorr
No se nace joven, hay que adquirir la juventud. Y sin un ideal, no se adquiere. José Ingenieros

Un canvi que anat més enllà

Dues setmanes després de les eleccions encara no s’han decidit quines seran les persones que governaran aquesta ciutat durant els propers quatre anys. El que si està clar, i cada dia més, que el veritable guanyador de les eleccions -amb el permís de RDS que, tot s’ha de dir, va treure un resultat formidable- va ser el Partit dels Socialistes de Salou.

Aquesta afirmació no és “vendre fum” sinó constatar tota una realitat. No parlo només d’uns resultats que van traduir-se en passar de tres a sis regidors sinó que quan nosaltres vam apostar i vam prometre el canvi ho vam fer amb la sinceritat i la il·lusió de creure que un altre Salou era possible. Els fets estan demostrant que no hem fallat a tots aquells que heu confiat en nosaltres i us podem assegurar que, passi el que passi, treballarem per defensar-vos.

Com a jove i com a ciutadà puc entendre, veient la situació en la que està actualment el procés de constitució del nou govern, perquè la meitat de l’electorat es quedés a casa el passat 27 de maig. I, alhora, sóc més conscient que avui tinc més ganes de lluitar per fer possible que la classe política d’aquest poble canviï. I que d’una vegada per totes els ciutadans confieu de veritat en el polítics com a persones i no com a éssers que només vetllen pels seus interessos. És la meva intenció que, plegats, fem possible que en les properes eleccions Salou aconsegueixi ser noticia per l’alta participació i no per tèrbols assumptes que denigren a la classe política i, per extensió, a la democràcia.

És curiós però se sent parlar de Salou en molts racons. L’altre dia, després d’acabar un examen, vaig dirigir-me al bar de la facultat per comentar amb els companys com havia anat. Enlloc de l’examen, tots tenien a la boca un cúmul d’impressions sobre la situació que estava vivint Salou. Les valoracions no eren, ni molt menys, alagadores però demostren molt bé un sentiment que estem vivint: la ciutat no mostra indiferència, la ciutat s’està movent: i els joves estem sent protagonistes ■ DANI LÓPEZ · REGIDOR ELECTE DE L’AJUNTAMENT DE SALOU

Abans de tancar l’edició d’aquest número, no tenim constància que s’hagi arribat a tancar un pacte que decideixi si el pròxim govern serà el format per PSC-CIU-RDS o per FUPS-PP-CIU.

2 comentaris:

  1. Anónimo dijo...
     

    COMO QUE REGIDOR ELECTE??? AHORA ERES SIN DUDA EL NUEVO REGIDOR DE DEPORTES Y JUVENTUD...ESPERO QUE LO HAGAS MEJOR QUE LOS QUE HABIA... FELICIDADES.. POR TU GRAN TRABAJO..

    firmado
    "EL KOMANDO AVICHUELA"

  2. Anónimo dijo...
     

    Muchas gracias! Sin vuestra ayuda mi trabajo no habría tenido esta gran recompensa. Espero no defraudaros y trabajar duro para tener un Salou mejor.

    P.D.: os debo una cena!

Publicar un comentario



 
Muchos habrán sentido un escalofrío al volver a ver por las calles el MOVILÍZATE! La mayoría, hacía meses que deseaba que “el corazón” que marcó el ritmo de la campaña volviera a latir. Otros tantos, empiezan a preocuparse porque saben que la verdad “vuelve a tomar la calle”.
MOVILÍZATE! es una publicación de la Joventut Socialista de Salou que nació para la campaña de las elecciones municipales de 2007 y que se ha convertido en un medio de referencia para muchos jóvenes de Salou.