MOVILÍZATE!

ARA MÉS QUE MAI, LA LLUITA CONTINUA!

PENSAMENTS JOVES

Una sociedad que aísla a sus jóvenes, corta sus amarras: está condenada a desangrarse. Kofi Annan
Las iniciativas de la juventud valen tanto como la experiencia de los viejos. Josephine Knorr
No se nace joven, hay que adquirir la juventud. Y sin un ideal, no se adquiere. José Ingenieros

MÉS FORÇA PER LA JSC DE SALOU



Dissabte sobre les 13:00 hores la nostra agrupació recollia el fruits de poc més d'un any de treball i il·lusió.

En un Congrés celebrat al Más Miarnau de Reus, un centre de formació continuada de la URV, la nostra agrupació va veure recompensada la feina feta durant els últims 14 mesos.
Si ja al passat Congrés Nacional de la JSC es van aconseguir dos càrrecs nacionals en aquest darrer Congrés de la nostra federació van ser fins a cinc càrrecs els aprovats.

Va ser un matí de revisió del treball de l'executiva de federació sortint i també de comiats. Peró sobretot un matí de trobada de companyes i companys socialistes que vam refermar el nostre compromís de lluita, una lluita iniciada ara fa més de 30 anys, que avui més que mai continuarem.

Durant la jornada van haver diferents moments emotius dels quals volem destacar dos. El comiat com a membre la JSC de Sandra Ramos, que per la seva edat ha d'abandonar l'organització peró que encara té una missió dins la JSC com a representant a les Eleccions Europees. I també, el de Martina Garcia, que deixa pas a Alberto Bondesio dins la nova executiva de Federació per passar a treballar dins la executiva nacional com a responsable de Política Municipal.
Dos companyes que han deixat emprenta a la Federació i que continuaran treballant, des d'un altre àmbit, pels joves del nostre territori.

Pel que respecta a la nostra agrupació, els cinc càrrecs assolits son els següents:
L'Anna Cirilo (Adjunta a Secretaria de Formació) i el Dani López (Secretari de Política Municipal) estaran a la nova executiva de federació; El David González i el Dani López seran els representants al Consell de Federació del PSC; I finalment, també el Dani López va ser escollit com a representant al Consell Nacional de la JSC, on actualment ja hi son el Dani Contreras i el David González com a càrrecs nacionals.
Aquest fet, no fa més que ampliar la força de la nostra agrupació al territori. Em de recordar que en l'actualitat som la tercera agrupació en nombre de militants de la Federació, i una de les més grans de tota Catalunya.

Abans d'acabar volem agraïr el treball i el suport donat perqué avui a la JSC de Salou tingui aquesta salut a: Martina, Alejandro, Sandra, Alberto, Ivana, Crespín, Saldanya, Torrevejano, i als companys i companyes de la Federació que sempre han estat al nostre costat.


Cloenda del Congrés pel recentment escollit Primer Secretari, Alberto Bondesio.




P.D.: Moltes Felicitats Alberto i gràcies per la confiança que has demostrat en la nostra agrupació.


0 comentaris:

Publicar un comentario



 
Muchos habrán sentido un escalofrío al volver a ver por las calles el MOVILÍZATE! La mayoría, hacía meses que deseaba que “el corazón” que marcó el ritmo de la campaña volviera a latir. Otros tantos, empiezan a preocuparse porque saben que la verdad “vuelve a tomar la calle”.
MOVILÍZATE! es una publicación de la Joventut Socialista de Salou que nació para la campaña de las elecciones municipales de 2007 y que se ha convertido en un medio de referencia para muchos jóvenes de Salou.