MOVILÍZATE!

ARA MÉS QUE MAI, LA LLUITA CONTINUA!

PENSAMENTS JOVES

Una sociedad que aísla a sus jóvenes, corta sus amarras: está condenada a desangrarse. Kofi Annan
Las iniciativas de la juventud valen tanto como la experiencia de los viejos. Josephine Knorr
No se nace joven, hay que adquirir la juventud. Y sin un ideal, no se adquiere. José Ingenieros

La JSC repartirà 1.500 capses de preservatius a la zona d’oci nocturn de Salou



Sota el lema “Contra la Sida, condoneja’t” la Joventut Socialista de Salou portarà a terme una campanya informativa i de repartiment de preservatius en commemoració del Dia Internacional de la lluita contra la Sida.


La Joventut Socialista de Salou té previst portar a terme la matinada del divendres al dissabte una acció informativa al carrer dirigida als i les joves de la nostra localitat en la que informaran sobre els perills del contagi de la Sida i recomanaran l’ús del preservatiu com a millor mètode de protecció contra aquest virus.

Amb aquesta acció, l’organització socialista té previst repartir més de 1.500 capses de preservatius que acompanyaran amb un fulletó on explicaran com col·locar i com fer un ús correcte del preservatiu. L’acció tindrà lloc a partir de la una de la matinada del divendres 4 de desembre a la zona d’oci nocturn de Salou.

Segons ha afirmat Daniel Contreras, primer secretari de la JSC de Salou, “creiem que és la nostra obligació conscienciar i fer pedagogia als joves de la nostra ciutat de la necessitat de practicar sexe segur i sense riscos”. Tal i com consideren els principals organismes internacinals, “el preservatiu és el millor remei per aturar el contagi de la Sida”

0 comentaris:

Publicar un comentario



 
Muchos habrán sentido un escalofrío al volver a ver por las calles el MOVILÍZATE! La mayoría, hacía meses que deseaba que “el corazón” que marcó el ritmo de la campaña volviera a latir. Otros tantos, empiezan a preocuparse porque saben que la verdad “vuelve a tomar la calle”.
MOVILÍZATE! es una publicación de la Joventut Socialista de Salou que nació para la campaña de las elecciones municipales de 2007 y que se ha convertido en un medio de referencia para muchos jóvenes de Salou.