MOVILÍZATE!

ARA MÉS QUE MAI, LA LLUITA CONTINUA!

PENSAMENTS JOVES

Una sociedad que aísla a sus jóvenes, corta sus amarras: está condenada a desangrarse. Kofi Annan
Las iniciativas de la juventud valen tanto como la experiencia de los viejos. Josephine Knorr
No se nace joven, hay que adquirir la juventud. Y sin un ideal, no se adquiere. José Ingenieros

DANIEL CONTRERAS ES REELEGIT PRIMER SECRETARI DE LA JSC SALOU




La nova executiva, que està formada per 9 membres, va ser escollida per unanimitat.

Els afiliats de la Joventut Socialista de Salou van reelegir a Daniel Contreras com a primer secretari de la JSC de Salou. Els i les joves socialistes estaven convocats ahir a l'assemblea extraordinària que havia d'escollir a la nova comissió executiva de la formació; una elecció que obeïa a la renovació obligada, en virtut dels estatuts de la JSC, després de la celebració del Congrés Nacional de la JSC i el Congrés de la Federació de Comarques Tarragonines el passat mes d'abril i maig respectivament.

A banda del càrrec de primer secretari, l'assemblea de l'agrupació va escollir la resta de membres de l'executiva. La votació, que va obtenir la unanimitat dels vots, va permetre escollir la direcció política de la formació per un període de tres anys. Aquesta nova executiva està formada per:

Primer Secretari: Daniel Contreras
Secretari d'Organització i Finances: Fco. David González
Secretari de Comunicació i Imatge: Daniel López
Secretaria de Formació i Noves Tecnologies: Marina González
Secretaria Àrea Social: Anna Cirilo
Secretari d'Esports i Lleure: Marc Boza
Secretaria de Programa Electoral: Laura García
Co-Secretari d'Associacionisme: Pere Capotillo
Co-Secretari d'Associacionisme: Diego Cosano

Daniel Contreras, en el discurs després de la seva reelecció, va encoratjar als i les joves de la JSC a "consolidar la nostra formació com l'organització política juvenil més gran i més important del nostre municipi ja que tenim davant nostre un repte important: ser l'altaveu de les demandes i les necessitats de tots els joves de la nostra ciutat".

De la mateixa manera, el primer secretari va voler agrair la tasca portada a terme per l'anterior executiva i va encoratjar als nous membres a superar, encara més si cal, la feina feta per la formació des de la seva constitució.

0 comentaris:

Publicar un comentario



 
Muchos habrán sentido un escalofrío al volver a ver por las calles el MOVILÍZATE! La mayoría, hacía meses que deseaba que “el corazón” que marcó el ritmo de la campaña volviera a latir. Otros tantos, empiezan a preocuparse porque saben que la verdad “vuelve a tomar la calle”.
MOVILÍZATE! es una publicación de la Joventut Socialista de Salou que nació para la campaña de las elecciones municipales de 2007 y que se ha convertido en un medio de referencia para muchos jóvenes de Salou.